Vår festvåning

På Kungsholmen i Stockholm, med vacker utsikt över Riddarfjärden, hittar du en festlokal utöver det vanliga. I orientalisk atmosfär kan du och dina vänner avnjuta traditionell libanesisk mat samtidigt som ni bjuds på en show. Vi utformar en minnesvärd upplevelse efter dina önskemål.

Med smak av Tusen och en natt

Med professionell magdans och andra exotiska inslag tas din fest till en helt ny nivå. Företagsfest eller privatfest, här ges alltid samma utmärkta service. Fantastiska råvaror tillsammans med duktiga kockar skapar en utsökt libanesisk måltid. Kvällen ger en känsla som tagen från sagosamlingen Tusen och en natt.

Festvåningens varma, vackra och lite mystiska känsla i kombination med den goda maten förflyttar dig och dina gäster till en annan tid och plats. Är du redo för en kulinarisk resa?

Boka festlokalen

Oavsett om du planerar en fest för 35 eller 100 personer anpassar vi festlokalen efter er. Möhippa, svensexa, gourmetprovning, kick-off eller födelsedagsfest. Oavsett varför du väljer att hålla din fest på Café Corniche så garanterar vi en kväll ni sent kommer att glömma. Ring oss på 08-650 66 29 för bokning!

 

Avnjut god libanesisk mat i en stämningsfull miljö

Adress

Norr Mälarstrand 76
112 35 Stockholm, Sweden
Telefon: 08-650 66 29
E-mail: info@cafecorniche.se

Våra Öppettider:

Mån – Tors 17.00 – 24.00
Fre – Lör 17.00 – 01.00
Sön – 17.00 -24.00

Följ oss på sociala medier