Catering för ditt event

Är det snart dags för event, och du är osäker på vad det ska bjudas på för mat? Ingen fara, vi på Café Corniche hjälper dig gärna! Vi erbjuder libanesisk mat med catering till hela Stockholm. Här får du och dina gäster en kulinarisk upplevelse som garanterat kommer att lämna er mätta och glada.

Mat lagad med kärlek

All vår mat är tillagad av färska råvaror. De duktiga kockarna lägger ner mycket kärlek och tid i att göra rätterna perfekta för ditt event. Med olika menyer och bufféer kan vi enkelt rekommendera ett alternativ som passar för din tillställning, oavsett hur många deltagare ni är. Personalfest, bröllop och julbord är bara några av de tillfällen då vi levererat smakrik mat.

Den libanesiska maten ger något utöver det vanliga och imponerar i sina smaker och kompositioner. Hommous, tabbouleh och falafel är bara några av de libanesiska rätter som blivit populära i Sverige. Vi tillagar gourmetvarianter av dessa rätter samt flera goda och spännande meze. Önskar du en genuin libanesisk dekor och underhållning kan vi dessutom hjälpa dig med allt från orientaliska mattor och lampor till magdans.

Vi kör ut catering i hela Stockholm, men du kan även välja upphämtning. Ring oss på 08-650 66 29 för beställning eller matförslag. Välkommen!

Avnjut god libanesisk mat i en stämningsfull miljö