Libanesisk catering med kök på Kungsholmen

 

Ska du ha fest och vill överraska dina gäster med exotisk och välsmakande mat? Anlita då Café Corniche för catering, som är Stockholms bästa libanesiska restaurang.

Flera välkända rätter har sina rötter i Libanon

Vi ser till att din personalfest, ditt bröllop eller julbord blir en händelse som ytterligare livas upp av den stora variationen av smaker som det libanesiska köket har att erbjuda. Hommous, tabbouleh och falafel är några av de rätter som blivit populära i Sverige och som har sitt ursprung i Libanon. Vi tillreder gourmetvarianter av dessa rätter kombinerat med en mängd andra spännande meze, d.v.s. delikata libanesiska smårätter. Vi står även till tjänst med genuin libanesisk dekor och underhållning till din fest. Vi skapar en äventyrlig miljö med orientaliska mattor, lampor, kuddar etc.

Kontakta oss för mer info om catering

Café Corniche är en restaurang och ett cateringföretag som är beläget på Norr Mälarstrand 76 på Kungsholmen. Du kan antingen få maten levererad eller hämta den i vår restaurang. Kontakta oss för mer information om hur vi kan förgylla din fest!